![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem z plikiem login.php:
ERROR: Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /var/www/sites/yoyo.pl/p/e/pehaper/login.php on line 8
PROBLEM
ERROR: Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /var/www/sites/yoyo.pl/p/e/pehaper/register.php on line 19
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
$login_check = mysql_query("SELECT login FROM re_users WHERE login='$login'") <- gdzie ;
![]() Popraw tytuł tematu na jakiś bardziej sensowny , mówiący o problemie zawartym w treści . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj średnik na końcu...
Czegoś tu za dużo, nie uważasz ? Za dużo apostrofów przy wrzucaniu hasła do bazy. o 1 poza tym nazwę tabeli podajemy w apostrofach odwrotnych ` ` przynajmniej tak ja się uczyłem ![]() Pozdrawiam! @down Racja ![]() ![]() Ten post edytował wizard144 28.06.2009, 16:49:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
//poza tym nazwę bazy danych podajemy w apostrofach odwrotnych ` ` przynajmniej tak ja się uczyłem...
Raczej nazwę tabeli ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
poza tym nazwę tabeli podajemy w apostrofach odwrotnych ` ` przynajmniej tak ja się uczyłem ![]() Dla mysqla nie ma żadnej roznicy. Natomiast w postgresie jak nazwa tabeli zawiera chocby jedna duza litera to w zapytaniu jej nazwę należy ująć w " ". A wracając do tematu. Wstydziłbyś się zakładać taki temat którzy jest poniżej poziomu ludzkiej pracowitości co poświadcza iż jesteś leniem bo jeżeli chodzi o pierwszy błąd to edytor ci takie błędy wyłapuje (nie wspominając o zwykłym SPOJRZENIU ludzkim okiem na kod) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 15:14 |