![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od kilku dni mam dziwny problem (tak, dla mnie to jest problem). Błędy wyświtlane przez PHP samą dziwną formę: ![]() Dodam, że ostatnio instalowałem PHPUnit, nie wiem czy to ma związek ale może mieć;) Początkowo myślałem, że to chodzi o dyrektywe html_errors w php.ini ale jednak to nie to. Jak przywrócić błędy w formie tekstu bez tagów html? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 16 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie znam PHPUnit, ale wygląda mi to na Xdebug
![]() jeżeli jest tak jak myślę, dodaj sobie do .htaccess: Kod php_flag xdebug.default_enable 0 chyba. Ten post edytował collusio 28.06.2009, 02:14:09 -------------------- Freelancer - [C#, PHP, MySQL, xHTML, CSS]
michal.schweichler [at] gmail.com http://www.elance.com/s/michal_schweichler/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta dyrektywa działa;)
A co może być przyczyną, że Xdebug zaczął działać. Dawniej tego nie miałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Po prostu ktoś go doinstalował?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Heh, troche się bawiłem ustawieniami Aptany bo miałem niemały problem. Może to przez to?
Możę któs urzywa Aptany i potrafi mi powiedzieć dlaczego nie działa mi podgląd w zakładce 'Default"? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:38 |