![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów posiadł wiedzę na temat webapi allegro? Potrzebuję informacji jak po ostatnich zmianach za pomocą metody doGetSellFormFieldsext (lub innej) wyciągnąć wszystkie opcje dostawy. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczyło wpisać w google
Cytat webapi allegro doGetSellFormFieldsext
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
wystarczyło wpisać w google Dla niektórych jest to trudne, niestety... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodziło mi raczej o konstruktywne odpowiedzi...
dnia 04.06.2009 zostały wprowadzone zmiany w usłudze WebAPI: "Opcje dot. transportu [sell-form-id => 13] - do wyboru pozostaną jedynie dwie opcje: Dodatkowe informacje oraz Zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę (w celu zachowania wstecznej kompatybilności, pozostałe opcje nie zostaną usunięte, a jedynie ukryte)." Jak zatem wyciągnąć te ukryte opcje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, chodzi ci o te pola 36 do 45? tam powinna byc definicja opcji dostawy, bo tak sie teraz definiuje opcje dostawy dla aukcji, wraz z ich cena.
|
|
|
![]()
|
|
niezupełnie, wcześniej metoda doGetSellFormFieldsext zwracała tabele z polami, a każde pole było opisane między innymi przez sell-form-desc.
Przed zmianami w sell-form-desc były informacje o wszystkich opcjach dostawy, teraz nie. Czy zatem teraz mam zgadywać, że pola 36-45 opisują dostawy, a za miesiąc już nie będą... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zagladalem co pola 36-45 opisuja, wrzucam tam tylko definicje transportow.
Cytat Czy zatem teraz mam zgadywać, że pola 36-45 opisują dostawy, a za miesiąc już nie będą... Mnie sie pytasz? Tego to nawet samo allegro nie wie. Taki nasz los, zmienia to musisz poprawiac. Polecam zapisac sie do powiadomien w tamtym temacie na forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:25 |