![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Zrobiłem sobie wyświetlanie wyników we flashu, robiłem to na gotowych klasach..
Tylko nie czyta mi w xml'u.. tego
To przykładowe ale wogóle wyskakuje error o braku treści tzn danych do wyświetlenia Jak dam to np przed pętlą while albo po to działą ale nie czyta danych w pętli, Moze wie ktoś czamu ;D? Ten post edytował _Martin_ 27.06.2009, 17:29:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a sprawdzales wogole czy petla zwraca ci jakies dane? Jak ci nie zwraca to albo nie masz zadnych danych dla zadanego warunku, abo masz blad zapytania. wyswietl sobie mysql_error() po zapytaniu. jak nie bedzie bledu to wyswietl sobie dokladnie jak wyglada zapytanie i wklej do phpmyadmin
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tak w pętli for wyświetla mi normlanie dane w echo i dodaje do statystyk generuje i jest ok.
Tylko jak wsadzę to do pętli while to już nie! Zaś jak wsadze w pętle while pętle for to też nie działa Po prostu jak by while nie chciało działać a odtwarza wszystko bo widzę jak napisze sobie tekst Echo 'Petla jedzie'; TO wyświetla mi tekst raz! Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:57 |