![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam niestety kolejny problem z moim skryptem. Potrzebuję obsłużyć trzy pliki na raz do wysłania. Rozwiązuję to poprzez tablicę, moje pomoce (tj. print_r($_FILES)) wyświetlają, że po wysłaniu plików wszystko jest w porządku, czyli pliki znajdują się w tmp, zwracają kod błędu 0, tylko nie chcą się kopiować do katalogu docelowego. Dodam, że ciastko, które zobaczycie w kodzie istnieje, chmody nadaję tuż przed wykonaniem skryptu na 777, nic to nie daje. Kod skryptu: http://wklej.org/hash/e118035b06/ Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam, Hippie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 11 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jaki sposób nadałeś chmod 777 dla katalogu docelowego? W kodzie php, czy 'z palca' z poziomu programu FTP?
-------------------- Myślisz, że przeżyjesz swoje życie w blasku i chwale...
Lecz jest coś, co zmieni ci cały świat... Szczerość! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z palca, z konsoli, za chwilę spróbuję nadać chmod za pomocą PHP.
No więc, spróbowałem. Zrobiłem to za pomocą:
Jednakże pliki nadal nie są kopiowane do katalogu photos. Ten post edytował hippie 27.06.2009, 10:55:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź uprawnienia katalogów wyższych
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Uprawnienia katalogów wyższych muszą być prawidłowe, ponieważ jeden plik wysyła sie prawidłowo do katalogu themes/tmp/$style_save, ale jeszcze spróbuję coś podziałać.
Nadałem wyższemu katalogowi chmod 777, również to samo. A w samym kodzie nie dostrzegacie błędu? Bo ja już go chyba 20 razy przeczytałem i nic nie dostrzegłem... Ten post edytował hippie 27.06.2009, 11:20:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:37 |