![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, wiem ze to nie forum html etc ale nie wiem gdzie napisac a Tu sa wyjadacze to licze na pomoc
![]() Chodzi mi o efekt ktory jest na stronach, masz baner we fleszu height = 200, najerzadz na niego i robi sie height = 400, nie rozciaga strony tylko nachodzi na nia ppozdrawiam -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż przykład bo nie kumam o co chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To chyba będzie JavaScript z funkcją onMouse, ale nie wiem czy dokładnie o taki efekt Ci chodzi.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż przykład bo nie kumam o co chodzi ![]() powiedzmy ze jest tu : egospodarka.pl tylko banery maja losowe tpo nie wiem czy na niego trafisz :\ Jak cos to baner przedtawia ziarenko kawy, najerzdzasz na nie i sie powieszsa i rozpryskuje -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to pomoże http://www.flashdesigner.pl/przyklady/t1020.php
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jemu nie chyba niechodzi o javascript tylko o ActionScript(flash)
spróbuj na tym forum http://swish.wodip.opole.pl/forum/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:45 |