![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenianie mojej stronkie
![]() Grafika jest kiepska, bo nie znam się na tym wcale. Więc poszukuję przy okazji grafika. -------------------- ŚwiatWyścigów.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mówisz, grafika kiepska. Kod: Result: 147 Errors, 69 warning(s) . To co jeszcze mamy oceniać?
Ten post edytował sowiq 26.06.2009, 14:44:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Fatal error: Class 'JDate' not found in /home/touringc/public_html/modules/mod_phpbb3_latest_topics/mod_phpbb3_latest_topics.php on line 65
szukajka wymiata. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I link do słynnej strony: http://osiolki.net/tabelki/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i co z tego, że na tabelach? Niby gorsza od innych? Taka sama jak inne a, że dla mnie prościej się pisze tym lepiej.
-------------------- ŚwiatWyścigów.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tak gorsza od innych, i nie taka sama...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i co z tego, że na tabelach? Niby gorsza od innych? Taka sama jak inne a, że dla mnie prościej się pisze tym lepiej. Skoro dajesz stronę do oceny, to licz się z krytyką. I nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie ![]() A skoro prościej się pisze, to niby skąd 147 Errors, 69 warning(s) ? Ten post edytował sowiq 26.06.2009, 15:30:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No i co z tego, że na tabelach? Dowiesz się jak przeczytasz to co znajduję się pod tym linkiem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Niby czemu? Nigdzie i tyle. Nie znam się na ccs i uczyć się tego nie będę, jest to dla mnie za trudne. Znam się jedynie na html i tabelkach i na tym mi się dobrze pracuje. Zamieściłem tutaj adres, abyście oceniali jej treść a nie wymyślali jakieś głupoty i odrazu stronę zgnolili.
kamil4u, nie będę jakieś głupiej strony oglądał bo i tak na niej nic nie ma. Ten post edytował Axel1922 26.06.2009, 15:35:42 -------------------- ŚwiatWyścigów.pl
|
|
|
![]()
|
|
To jest forum webmasterkie, a nie samochodowe - tu większość ludzi ocenia kod, ew. grafikę, a nie treść, gdyż stronę można zrobić o wszystkim, a ludzi interesuję tylko niewielka część pod względem tematycznym. Daj stronę do oceny na forach o tematyce samochodowej, żeby dowiedzieć się co ludzie sądzą o stronie pod względem zawartych na niej informacji. Nie wymagaj, np. ode mnie, że będę czytał artykuły, które mnie nie interesują..
Cytat kamil4u, nie będę jakieś głupiej strony oglądał bo i tak na niej nic nie ma. Skoro nie chcesz wiedzieć to po co pytasz: "No i co z tego, że na tabelach?". A pod względem merytorycznym stronę, którą podałem uważam za wartościową ![]() Ten post edytował kamil4u 26.06.2009, 15:41:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
jakbyś się nie skapł to jest forum.... programistyczne tak! programistyczne. więc 90% osób oceniających pierwsze co zrobi to patrzy w kod, przepuszcza stronę przez walidator etc. bo mówię że wyścigi to nie moja pasja natomiast strony napisane zgodnie ze standardami tak.
Cytat kamil4u, nie będę jakieś głupiej strony oglądał bo i tak na niej nic nie ma. foszek? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak, niech da stronę gdzie kurs jest po polsku, nie po angielsku
![]() ![]() -------------------- ŚwiatWyścigów.pl
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Za darmo. Człowieku denerwuje mnie takie podejście jak wasze i tyle. Chce prowadzić serwis www, używam Joomli do tego i mnie mało obchodzi jakiś tam kod strony.
|
|
|
![]()
|
|
To po co dałeś na tym forum stronę do oceny? - uważasz, że znacząca część interesuje się samochodami, wyścigami itd.? Szkoda słów...
Cytat Za darmo Za darmo to już nawet w psyk nie dadzą ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie zamierzam, nikomu płacić płacić za to, że mi layout przerobi troche
![]() -------------------- ŚwiatWyścigów.pl
|
|
|
![]()
|
|
Cytat że mi layout przerobi troche trochę? nie wiesz o czym mówisz więc nie mów. Cytat Człowieku denerwuje mnie takie podejście jak wasze i tyle. to pomyśl co się dzieje z nami jak słyszymy słowa takie jak Twoje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem Cie.
Najpierw prosisz o ocenę strony (jak sądzę) po to żeby wytknąć Ci błędy, które umknęły Twojej uwadze, a kiedy spotykasz się z konstruktywną krytyką to odpowiadasz tak jakbyśmy conajmniej obrazili Twoją matkę. Jak nie chcesz oceny to po co o nią prosisz? -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
No bo robicie z siebie super speców i umiecie jedynie wytykać błędy, ale nawet nie wiem skąd wy te błędy wyciągacie i w jaki sposób. Mówicie, że divy najlepsze ja się na tym nie znam i nie stać mnie, aby wydać pieniądze na to by komuś zapłacić. Poszukuję pomocy grafików i programistów, którzy zrobią to z pasji do motosportów, nie z chęci zarobienia i wycyckania następnej osoby.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat No bo robicie z siebie super speców hmmm ale ciągle mówię że piszesz na forum dla programistów, to kogo chcesz tu spotkać? speców od stonki ziemniaczanej? Cytat miecie jedynie wytykać błędy, ale nawet nie wiem skąd wy te błędy wyciągacie i w jaki sposób proszę bardzo: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 Cytat divy najlepsze ja się na tym nie znam i nie stać mnie, aby wydać pieniądze na to by komuś zapłacić w takim razie rzuć w 3 pizdy programowanie, bo po co robić coś co nie sprawia Ci przyjemności. Cytat nie z chęci zarobienia taki już ten świat jest, nie smarujesz nie jedziesz. Cytat wycyckania następnej osoby. nikt Cię tu nie chce wycyckać (mówię o sobie nie wiem co w innych siedzi) po prostu chcę Ci poradzić co nieco. Ten post edytował piotrooo89 26.06.2009, 20:03:38 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:28 |