![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki oto problem: po wysłaniu formularza metodą POST dane w nim zawarte nie dodają się do bazy, mimo, że w pliku, który jest za to odpowiedzialny po użyciu echo $_Post['x'] wyświetla to co powinno, oto kody plików: formularz Plik odpowiedzialny za dodanie rekordu
Najprawdopodobniej to jakiś mój trywialny błąd, jednak już mi się w oczach miesza, więc proszę o pomoc Ten post edytował dsiedlecki 24.06.2009, 21:45:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Przenieś kwerendę z f-cji mysql_query() do zmiennej:
Potem:
Przekopiuj to do phpMyAdmina i wykonaj. Zobacz, co się stanie. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak jak mówiłeś, myAdmin wywalił:
nigdzie nie widzę błędu... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może by tak nawiasy poparować...?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
nawiasy poparowane i nadal nic...
//EDIT Sukces! Szczerze mówiąc pojęcia nie mam co było nie tak, przepisałem jeszcze raz kwerendę i poszło:) Dziękuję za pomoc, oczywiście [Pomógł] się należy zarówno dla blooregard'a jak i erix'a ! Ten post edytował dsiedlecki 24.06.2009, 23:11:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:16 |