![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Potrzebowałbym gotowego kodu do wpisania w htaccess, jak najlepiej opisanego, który działałby na serwerach webd.pl, mowa oczywiście o dynamicznych subdomenach. Szukam już tego od dłuższego czasu, jednak nie mogę znaleźć działającego rozwiązania. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A masz wildcarda w DNS ustawionego?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na webd.pl wystarczy napisać do administratorów z prośbą o włączenie tego.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co Ty chcesz tutaj konfigurować? Wszelkie nieistniejące subdomeny będą przekierowywane na stronę główną. Tyle.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
WSTYD! Czytać umiemy? pisałem, że przeszukiwałem google, potrzebuję gotowego, w pełni działającego kodu. |
|
|
![]()
|
|
Owszem, umiemy, ale ktoś chyba szukać nie umie.
Poza tym, zlecenia, to nie ten dział - gotowca nie dostaniesz. Albo sam ruszysz cztery litery i coś zrobisz, albo szukaj kogoś, kto Ci to wykona. Ale wtedy zmień dział na Giełdę Ofert. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Owszem, umiemy, ale ktoś chyba szukać nie umie. Poza tym, zlecenia, to nie ten dział - gotowca nie dostaniesz. Albo sam ruszysz cztery litery i coś zrobisz, albo szukaj kogoś, kto Ci to wykona. Ale wtedy zmień dział na Giełdę Ofert. Dobrze opisanego gotowca jak już, mam zamiar się tego nauczyć, póki co jak widać mi nic nie idzie, najlepiej uczy się na przykładach, ale na DZIAŁAJĄCYCH przykładach |
|
|
![]()
|
|
Całe życie, każdy nauczyciel mówił mi, że jak się uczyć to robiąc/próbując samemu... od małego okłamywany :|
A na te wyniki z Googla chociaż spojrzałeś? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Pod latarnią najciemniej? Na pierwszej stronie wszystko jest...
No chyba, że wyciągnąłeś gogle z szafy i przeglądasz instrukcję. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Foch z przytupem i melodyjką... ^^
A ja dla potomności zostawiam screena, aby udowodnić, jaki to szczyt lenistwa: ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie każdy musi programować i zajmować się rzeczami ścisłymi. Przestańcie karmić trolla.
Część osób jest za tępa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:37 |