![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Dzik 23.06.2009, 13:49:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Wybrałeś niestety bardzo ciężkiego cms-a. Bez porządnego przyłożenia się do jego manuala nic nie zrobisz
Pamiętaj, że EZ ma własny system szablonów. Dodatkowo po dokonaniu zmiany raczej trzeba czyścic cache (o ile nie ustawisz autoczyszczenia, którego nie pamiętam gdzie się ustawia) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra inna sprawa - sklep. Narazie sie w tym nie bawilem, ale dobrzy by juz bylo wiedziec na czym stoje. Czy ten sklep sie nada do sprzedazy hurtowej? Tzn. zalezy mi na takim czyms, ze produkt bedzie wyświetlany w cenie za pojedyncza sztuke, a zawsze jak sa pola wyboru z iloscia towaru to byloby skrzynka, paleta itp.. i cena obok za to... Do tego zalezy mi aby nie wszyscy mieli dostep do sklepu, tylko wybrani uzytkownicy, ktorym nadam takie prawo... istnieje w Ez taka mozlwosc czy bez przerobek sie nie obejdzie? Normalnie sam bym sobie to napisal, ale w tym czyms to masakra...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eZP łatwe nie jest. I nie wiem, czy jest odpowiedni do tego zadania, moduł sklepu miejscami kuleje.
Co do cen, zależy jak sobie poskładasz ContentClass produktu. Możliwości są ogromne. Co do uprawnień, w eZP to bajka ![]() Jednak jak zaczynasz z tym CMSem, przygotuj się na wertowanie dokumentacji (czytaj komentarze, czasem naprawde warto ![]() P.S. a nie myślałeś to jakimś stricte sklepie, np. Magento? łatwe to nie jest, ale ilość opcji tam powala ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 14:39 |