![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jutro mam rozmowę o pracę w pobliskiej firmie która zajmuje się instalacjami grzewczymi oraz prowadzi dwa sklepy internetowe. Moja praca by polegała na rozwijaniu/pisaniu modułów do sklepów opartych na osCommerce i opiekowanie się nimi oraz pisanie innych pojedyńczych skryptów/stron. Także do Tego dochodzi pozycjonowanie stron firmowych. Jako że jestem osobą niepełnoletnią - 16 lat to chciałbym się dowiedzieć jakiej kwoty oczekiwać i jaką formę czasową przyjąc - np. płatność co tydzień. Proszę o pomoc, jutro mam rozmowę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Sorry, takich tematów zapewne było dużo. Myślałem nad ~1200 zł, czy to nie jest za dużo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A chociaż przejrzałeś ze dwie strony tematów w hydeparku?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 22 Dołączył: 14.12.2007 Skąd: Wyszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, ale w tych tematach są odpowiedzi typu: "To zależy ile sam wymagasz", a mnie takie coś wali. Chcę się dowiedzieć ile mniej więcej mam powiedzieć na rozmowie o pracę żeby koleś się nie przestraszył bądź nie stwierdził że za tanio się cenie i będzie mnie mógł kontrolowac. ;o
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:31 |