![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mamy w szkole dziennik elektroniczny i chodzi o to ze chcialbym napisac skrypt ktory wyciagałby mi automatycznie wszystkie oceny i je wyswietlał. Problem polega na:
1. Czy mozna a jezeli tak to w jaki sposob napisac skrypt(obojetnie czy php, javascript etc) aby na podanej stronie na ktorej jest miejsce na zalogowanie(login i haslo) w jakis sposob znajdywal te okienka i logowal sie do portalu oczywiscie z podanymi wczesciej pass'ami. 2. W jaki sposob moge wyciagnac oceny z tabeli o takiej strokturze: Kod <th class="naglowek"> Chemia </th> </table> <table width="100%" class="glowna"> <tr><th class="infra1">L.P.</th><th class="infra1">Ocena</th><th class="infra1">data</th><th class="infra1">Nauczyciel</th><th class="infra1">Opis</th></tr> <tr class="nieparzyste"> <td align="right">1.</td> [b]<td><font color="#FF0000">[color="#2e8b57"]4[/color] (db)</font></td>[/b] <td>2009-02-08</td> <td><a href="mailto:" title="Napisz e-mail">Roman Przybylski</a></td> <td>K1</td> </tr> <tr class="parzyste"> <td align="right">2.</td> <td><font color="#FF0000">4 (db)</font></td> <td>2009-02-08</td> <td><a href="mailto:" title="Napisz e-mail">Roman Przybylski</a></td> <td>K2</td> </tr> </table><br> <table border="0" width="100%"> Chodzi mi o to zeby wyciagac z tej tabeli oceny ktore sa zapisywane w kodzie jak ta na zielono i zeby byly wyswietlane na innej stroniej po uruchomieniu skryptu // Nie wiem czemu ale BBcode nie dziala w poscie Ten post edytował blandzi 21.06.2009, 18:28:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 20:31 |