![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam podczas aktualizacji rekordu wywala mi błąd nie wiem co jest grane krótki teks wysyła ale długiego już nie nie wiem gdzie spartoliłem kod...
Kod <?php ob_start(); ?>
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset= Unicode"> </head> <body> </body> </html> <?php $connection = @mysql_connect('XXX', 'XXX', 'XXX'); $db = @mysql_select_db('XXX', $connection); $query = "SELECT ID, ZAW_PAGES FROM `bdskt` where ID=7"; $result = mysql_query($query); while( $row = mysql_fetch_array( $result )){ $zaw_bd .= $row[ 'ZAW_PAGES' ].''; } function freeRTE_Preload($content) { $content = str_replace(chr(10), " ", $content); $content = str_replace(chr(13), " ", $content); $content = str_replace(chr(145), chr(39), $content); $content = str_replace(chr(146), chr(39), $content); return $content; } $content = freeRTE_Preload("$zaw_bd") ?> <form action="edytor07.php" method="post"> <!-- Include the Free Rich Text Editor Runtime --> <script src="../js/richtext.js" type="text/javascript" language="javascript"></script> <!-- Include the Free Rich Text Editor Variables Page --> <script src="../js/config.js" type="text/javascript" language="javascript"></script> <!-- Initialise the editor --> <script> initRTE('<?= $content ?>', 'example.css'); </script> <input type="hidden" name="zz1" value="true"> <input value="Zapisz" name="Zapisz" type="submit"> </form> <? if(isset($_POST['zz1'])) { $t07_indeit = $_POST['freeRTE_content']; $zapytanie = "UPDATE `bdskt` SET `ZAW_PAGES` = '$t07_indeit' WHERE `id`='7'"; $idzapytania = mysql_query($zapytanie) and ("$syscomplitedi=true") or die ("$syscomplitedi=false"); if($syscomplitedi=true) { header("Location: edytor07.php"); } } ob_end_flush() ?> Ten post edytował ArturEales 21.06.2009, 16:09:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to może podasz treść błędu będzie łatwiej...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Co to jest $syscomplitedi i skąd to bierzesz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to zapytanie wygląda co najmniej dziwnie:
powiedz sam to pisałeś? chyba nie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 18:34 |