![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 368 Pomógł: 2 Dołączył: 23.09.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam stronę, a jej poszczególne elementy importuje na poszczególne części strony za pomocą include('np.kalendarz.php'); i teraz mam pytanie. Dużo elementów strony jest uzależnionych np od kalendarza google'a, który czasami się sypie. I wówczas strona mi się w ogóle nie ładuje, bo widocznie czeka na odpowiedz google'a. Da się zrobić żeby po prostu skrypt pomijał include jeżeli ten nie załaduje się np . w sekundę? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wątpię, żebyś przez include" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual coś takiego osiągnął; próbuj via fsockopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual albo cronem wczytuj zawartość do pliku, aby nie absorbować głównego skryptu.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:03 |