![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie łatwiej włączyć się w prace nad protokołem Jabbera albo serwerem OS dla niego? Z tego co wiem protokół Jabbera oparty jest o XML.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Cytat :arrow: mozliwosc dzielania zasobów plikowych przesyłanych przez jakiś serwer :!:
tzn ? Pliki które urzytkownicy będą przesyłać pomiędzy soba mogły być dostępne dla innych też, oczywiście za przyzwoleniem osoby udostępniającej, |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam ...
Cytat Pliki które urzytkownicy będą przesyłać pomiędzy soba mogły być dostępne dla innych też, oczywiście za przyzwoleniem osoby udostępniającej,
to ma byc p2p czy im ? cya |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Nie łatwiej włączyć się w prace nad protokołem Jabbera albo serwerem OS dla niego? Z tego co wiem protokół Jabbera oparty jest o XML.
Wlasnie sobie przejzalem specyfikacje i wyglada dosc ciekawie. Chyba rzeczywiscie lepiej przyjzec sie blizej temu protokolowi i cos do niego dopisac niz zaczynac od zera (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 04:44 |