![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje osoby ktora podlaczy skrypt pod moja strone, ogolnie chodzi mi o najprostrzy w swiecie skrypt ktory zostanie podlaczony pod moj layout, mysle ze godzinka pracy wystarczy. Platnosc paypal, prosze nie pisac PW, podajcie swoje ceny w temacie.
Pozdrawiam. Ten post edytował KoverPL 19.06.2009, 03:25:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Temat przenoszę do odpowiedniego działu. Poza tym proszę podać więcej szczegółów bo "godzinka pracy" to troszkę za mało. Jak ktoś to ma wycenić? Pozdrawiam! PS Zgłaszam swoją kandydaturę za 300zł -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ma być jakas licytacja
![]() ![]() Ten post edytował kubel-junior 19.06.2009, 06:18:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
180zł
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A do mnie napisz na GG: 6016607 i konkretni porozmawiamy.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A wiec do zrobienia:
skrypt ktory umozliwia pobieranie piosenek z youtube i innych serwisow, dla przykladu, potrzebuje go dopasowac pod stronke http://www.pobieralka.pl Wystarczy chyba godzinka aby takie cos zrobic ? Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~KoverPL, powiedz, że sobie robisz jaja, proszę!
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
moja jedna 1 kosztuje 100 PLN zrobie CI to w 15 minut z 25 PLN ....
i mowie calkiem powaznie ... LOL -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie. no wlasnie zastanawiam sie dlaczego spolecdznosc php.pl jest taka wobec takich ogloszen ? moze dlatego ze nie lubi gdy jakiś laik wciska im kit o tym że to tylko godzinka ... a że jesteś laikiem to widać ... - nie wiadomoja jak wyglada grafika (PSD? ![]() - jezeli nie pokrojona to oznacza ze poswiecic trzeba czas na stworzenie xhtml js css a to zajmuje tez okreslony czas - wdrozenie grafiki ... dwa slowa ale ile znaczen ... do jakiego systemu ? jakiego frameworka a moze cms-a ... a moze cos Twojego ... nie chce mi sie wiecej pytan zadawac gdyz szkoda mojego i innych czasu na Twoje obrazone stanowisko ... jednakze zastanawiajace jest jedno jak to sie dziejje ze na wszystkich polskich forach sa dla Ciebie bezczelni i aroganccy .... moze dostosowuja się do Ciebie .... nie pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
No raczej lize dupe jeden drugiemu, a innych uzytkownikow traktuja jak smieci. Skoro jestem laik i moglem nie wiedziec ze taka praca moze zajac dluzej to dlaczego nie mogliscie napisac "ale taka praca zajmie na pewno wiecej niz godzine" a nie od razu ze jestem smieszny itd... ludzie to wy jestescie smieszni.
Wielcy Panowie wyksztalceni mocni w gebie przez internet. Chodzi o to: http://www.pobieralka.pl to nie jest cms, 1 skrypt na razie jets tam dodany ktory umozliwia pobieranie z wrzuty a ja chce dodac wiecej skyptow takich tlkyo ze dzialaly jak http://www.keepvid.com to jak, ktos chetny ? Ten post edytował KoverPL 21.06.2009, 17:28:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No napisz do mnie na GG: 6016607.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pozwolę sobie na mały off-topic w temacie przedmiotowej strony... Przy okazji podpinania skryptu warto byłoby poprawić liczne literówki, uzupełnić polskie znaczki... Trochę tego jest ![]() Pozdro -------------------- |
|
|
![]()
|
|
a jaki masz staz z php ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@koverPL wez sie czlowieku opamietaj, jaja sobie robisz ?
Moze i ejstes laikiem ale domyslam sie ze choc troche myslisz ?! Albo: Cytat A wiec do zrobienia: skrypt ktory umozliwia pobieranie piosenek z youtube i innych serwisow, dla przykladu, potrzebuje go dopasowac pod stronke http://www.pobieralka.pl -czarno na bialym napisane- DO ZROBIENIA, czyli napisania a nie do wdrozenia cos co ejst juz napisane ! poszukujesz osoby/firmy albo - Cytat a jaki masz staz z php ? albo... robisz sobie tutaj jakis casting ?! BTW. po polsku piszac to staz mozna miec np w firmie a nie z php, z php to mozna miec doswiadczenie ! Nie napisales nic konkretnego i wymagasz jakis rzeczowych wypowiedzi ? i w dodatku w postaci watkow ? LOL ! -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
domyslam sie ze tutaj 80 % odpowiedzi w tematach to jets poprawjanie i wysmiewanie ludzi nie ?
dobra mam w dupie za przeproszeniem wasza pomoc, papa ![]() Ten post edytował KoverPL 30.06.2009, 21:07:29 |
|
|
![]()
|
|
i moderka na posty + 10% warn
30 tys userow ty jeden pokrzywdzyny CIebie jedynego wszyscy zle traktuja ... nie do zobaczenia -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 16:54 |