![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie
Będę budował aplikacje służącą do oglądania danych na mapie tworzonej dzięki GIS. Chciałbym prosić o rady dotyczące przetwarzania tych danych, szybkości. Jakie praktyczne wskazówki możecie mi udzielić przy korzystaniu z GIS. Może ktoś z Was już kiedyś coś takiego robił, lub brał udział w takim projekcie. Chciałbym móc przy robieniu projektu dać realny czas wykonania więc również uwagi o problemach jakie napotkaliście były by pomocne. Dziękuję serdecznie za każdą informacje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przeniesione: Pro => php
Z jakiego oprogramownaia GIS korzystasz? ESRI? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś, tworząc serwis www.pilot.pl wspólpracowałem z człowiekiem, który aktualnie pracuje w firmie Neokart (www.neokart.pl) i tym się zajmuje. Jak chcesz, to dam Ci do niego kontakt, może być Ci pomocny.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wiem na pewno że program z którego bede miał dostarczane dane to MapInfo. Pozdrawiam. Dodane 26.02.2004: Ten program wykorzystuje ESRI Shape File format tak wiec odpowiedz na Twoje pytanie jest pozytywna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:29 |