![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem z poniższym kodem
teraz wywołuje to poprzez kod html <div id="link">LINK</div> <p id="wiecej" style="display:none"></p> i wszystko było by ok tylko jak robię kilka pól <div id="link">LINK</div> <p id="wiecej" style="display:none"></p> <div id="link">LINK</div> <p id="wiecej" style="display:none"></p> to działa mi tylko to pierwsze a następne już nie. Co zrobić by działały wszystkie? Domyślam się że gdybym przepisał funkcje JS dla poszczególnych pól by to zadziałało, ale chodzi mi o automatyzację tego procesu by jedną funkcją JS obsłużyć wszystkie elementy wysuwające się na stronie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podstawowy blad - id nie moga sie powtarzac
uzyj w to miejsce klas i selektora "+" lub siblings() - dobrze zeby link i jego rozwijany obszar mialy wspolny kontener lub cos w tym stylu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm kontener czyli nie moze to być w takiej formie jak teraz? Zmieniłem na klasy i otwierają się wszystkie naraz
![]() Ten post edytował tomasz_po 18.06.2009, 12:26:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zamiast:
Kod $("#wiecej").slideToggle("normal,") : Kod $(this).next().slideToggle("normal")
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:53 |