![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
prosze o ocenę tegoż layoutu: http://img16.yfrog.com/i/zielony.jpg/ dodam, że niestety nie mogłem go dokończyć (footer,kolorystyka itd.) ponieważ straciłem .psd. Mam w planach zrobić to samo od nowa, moze jakies drobne rzeczy pozmieniam i tu pytanie: jakie? Pozdro. Ten post edytował methyl 18.06.2009, 15:46:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat dodam, że niestety nie mogłem go dokończyć (footer,kolorystyka itd.) ponieważ straciłem .psd. Po zobaczeniu zastanawiam się, czy się dobrze nie stało, że Ci ten .psd zginął... Cytat Mam w planach zrobić to samo od nowa, moze jakies drobne rzeczy pozmieniam i tu pytanie: jakie? Wszystkie. Ten post edytował blooregard 18.06.2009, 17:01:43 -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno trzeba usunąć to z lewej koło "następne spotkanie, dać więcej rzeczy w menu, albo je jakoś poszerzyć, no i wykończyć. Może zaokrąglić rogi głównego boxa?
@edit Cytat Po zobaczeniu zastanawiam się, czy się dobrze nie stało, że Ci ten .psd zginął... No tak, jak coś nam się nie podoba, to nie rzeźbymy w g*** tylko wyrzucamy ^^. Ten post edytował Shadowsword 18.06.2009, 17:03:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
W tym momencie widać mniej więcej tylko jaki będzie header, chociaż nie do końca, bo kolory będą inne.
Oczywiście, że menu nie jest skończone. Content będzie prezentował się całkiem inaczej, o footerze nie wspominając. Chodzi mi jedynie o ogólny zarys. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Nie wiem czemu logo wchodzi w menu
- Ci piłkarze wstawieni też do bani - Tabela nie ma podpisu kolumn - Pomiędzy następne spotkanie a kolumną wstawił bym wynik ostatniego spotkania - Newsy nie ma co oceniać bo są bez obrazka, daty, czytaj więcej lub komentarzy oraz powinny być justowane -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:41 |