![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie. W jaki sposób mogę wysłać wiadomość w formacie html z dwoma załącznikami za pomocą formularza na stronie? Prosiłbym o, w miarę możliwości, łopatologiczne tłumaczenie ponieważ nie znam się za bardzo na PHP a zmuszony zostałem do stworzenia takiego o to formularza. Byłbym także wdzięczny za odesłanie mnie do jakiegoś tutoriala który poruszałby ten temat.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tego służy funkcja mail(), poczytaj dokładnie, możesz tam ustawić w nagłówku typ dokumentu jako html, załączniki też się da przesłać
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
poczytaj o phpmailer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem za pomocą funkcji mail() dzieląc wiadomość na 2 części, jednakże wiadomość do skrzynki docierała uszkodzona. Czy to wina serwera czy źle poskładanego kodu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:39 |