![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwny problem.
Chcę includować do czystej strony 2 pliki:
Oba te pliki bez problemu wyświetlają się po podaniu ich adresu w przeglądarce, jednak na stronie na której chce je wszystkie wyświetlić (include) inkludują mi się oba, natomiast w tym drugim skrypt juz jakby się nie wykonuje i dostaje tylko diva w którym powinien być zamieszczony content. Plik nowosci2_new.php:
Plik pobrania2_new.php:
To jest jakieś chore normalnie, siedzę nad tym od kilku dni i nie mogę plików includować :/// Jak wspominałem wszystkie pliki osobno odpalają się bez problemu, ale jakimś cudem nie da rady ich obu zainkludować do 1 pliku. Dodam jeszcze, że wszystko pięknie działa na serwerze na home.pl i na nazwa.pl. Teraz się przeniosłem na dedyka (ten sam serwer, który obługuje naszą klase i allegro) no i jakaś straszna lipa... Serwer jest na debianie i apache. W php.ini próbowałem też coś pozmieniać, np allow_url_include = on (było off) ale nic nie pomaga. Co może powodować taką anomalie ? Ten post edytował majestiq 16.06.2009, 21:05:01 -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:23 |