![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tytuł postu może niejednego wprowadzić w błąd, bowiem sam nie wiem jak to nazwać. Dlatego też może już gdzieś się takie pytanie pojawiło, ale wybieram nie te słowa kluczowe. Otóż, interesuje mnie coś podobnego do: - link do strony z przykładem Chodzi tu o obrazki produktów, które same się zmieniają ale widnieje obok możliwość przejścia do wybranego przez siebie [1] [2] [3]. Pytanie, jak to zrobić. Istnieje jakiś mądry skrypt. --- Pozdrawiam Hugster Ten post edytował Hugster 16.06.2009, 19:07:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 4 Dołączył: 17.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest coś podobnego nazywa się Image Rotator(zobaczyć można na DjLeNy.pl ; Nawig. Nadchodzące Imprezy). Mam nadzieje że pomogłem aha i link do tego
http://www.longtailvideo.com/players/jw-image-rotator/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No blisko, aczkolwiek nie do końca to samo.
Ważne dla mnie jest to, żeby przyciski umożliwiające przewijanie były ciągle widoczne. Tu trzeba wiedzieć, że należy najechać kursorem i poczekać. Ale dzięki za zainteresowanie i odpowiedź. --- Pozdrawiam Hugster |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:52 |