![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zaczynam pracę w firmie na stanowisku Webmaster/Grafiki mam takie lamerski pytanko.
Pracodawca kazał mi się wycenić ile za dniówkę 8 h etc . Jako że pracowałem jako freelancer , wyceniałem się od typu wykonywanej pracy programowanie, grafika 3d/2d , pozycjonowanie etc. A tu mam podać niezależnie od wykonywanej pracy godzinówkę? Jaka godzinówka albo dniówka by w miarę uszła? 100 dziennie? Pozdrawiam -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasio z Poznania powie Ci: 100 zł? 80 to szczyt moich marzeń
Pan Kazik z Warszawy powie Ci: za 100 zł to ja nawet komputera nie uruchomię... Twoje zarobki powinny zależeć od: - jak bardzo się cenisz - jak dobrze pracujesz - jak wydajnie pracujesz - jakie masz umiejętności - jak szybko się uczysz - w jakiej firmie - w jakim mieście - i mogę tak wymieniać dalej... Jednym słowem - Twoje pytanie jest trochę głupie. Nikt Ci nie powie, czy będzie Ci się opłaciło pracować za 100 czy 400 zł dniówki. Jaka stawka godzinowa Cię interesuje? 20 zł? Pomnóż to przez 8 godzin i masz dniówkę 160 zł. 12? proszę bardzo - 96 zł dniówki. Ten post edytował sowiq 15.06.2009, 22:05:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje zarobki powinny zależeć od: W tym konkretnym przypadku zapomniałeś o jednym i najważniejszym.- jak bardzo się cenisz - jak dobrze pracujesz - jak wydajnie pracujesz - jakie masz umiejętności - jak szybko się uczysz - w jakiej firmie - w jakim mieście - i mogę tak wymieniać dalej... Zarobki zależą od tego jakie będą Twoje obowiązki. ~aleo ustal to z pracodawcą a dopiero potem odpowiedz sobie na pytania postawione przez ~sowiq'a. Swoją drogą co to za pracodawca, który nie wie ile ma Ci płacić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zarobki zależą od tego jakie będą Twoje obowiązki Przede wszystkim ![]() Swoją drogą co to za pracodawca, który nie wie ile ma Ci płacić? Pytanie o oczekiwane zarobki pada na każdej rozmowie kwalifikacyjnej, więc to nie do końca musi być tak, że pracodawca nie wie.[lekka_ironia] A jeśli jesteś już zatrudniony, to zażądaj na początek 10k :] [/lekka_ironia] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh no w sumie macie racje lamerskie pytanie którego nie powinno być
![]() Zakres obowiązków: * Projektowanie, wykonywanie, aktualizowanie i modyfikowanie serwisów internetowych klientów * Bieżące wykonywanie i/lub zarządzenie zleceniami w zakresie innych elementów zawartości internetu, np. reklama, mailing, pozycjonowanie, statystyki, film/video, e-commerce, rss, podcast i inne * Implementacja i eksploatacja gotowych aplikacji i systemów (innych firm) w serwisach internetowych klientów * Opieka nad własną infrastrukturą sieciową, komputerową i programową firmy chodzi mi tutaj o to aby nie przedobrzyć pracuję już 3 rok jak freelancer i jest gitara ![]() ![]() -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie o oczekiwane zarobki pada na każdej rozmowie kwalifikacyjnej, więc to nie do końca musi być tak, że pracodawca nie wie. Na rozmowie tak. Tutaj mamy natomiast sytuację:(...) zaczynam pracę w firmie na stanowisku Webmaster/Grafiki (...)
|
|
|
![]()
|
|
no ok a co z tą kwotą żeby nie przedobrzyć?
-------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, raz: zależy, gdzie pracujesz...
Dwa: dziwi mnie trochę łaczenie funkcji osoby odpowiedzialnej za projektowanie stron z sieciowcem... Same sieci + konfigurowanie serwerów jest zadaniem obszernym, o pozycjonowaniu jako czasochłonnym (white-seo w firmach chyba nie chcą, bo za długo; samo zaplecze, skrypty, bleble) nie wspomnę... Zależy jeszcze od tego, jakie masz doświadczenie, co w portfolio... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz 2k to powiedz 12.5zl/h
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli dopiero zaczynasz to bierz ile dają tylko wiadomo nie rób z siebie szmaty, wraz z wzrostem doświadczenia będziesz mógł pokazać że jesteś wart więcej i o więcej poprosisz. Jak nie to jeżeli jesteś dobry to znajdziesz sobie coś innego a oni stracą dobrego pracownika.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat lol, nawet na okresie próbnym osobom bez doświadczenia dają 2,5k ... no to teraz zes grypsa walnal.... pamietaj ze na swiecie jest wiecej miast, niz tylko to w ktorym mieszkasz/pracujesz ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Spawnm - Heheh nie był bym taki pewny
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @Spawnm - Heheh nie był bym taki pewny Wszystko zależy od firmy i jeżeli nie masz doświadczenie 2k to bardzo dobrze jak na pierwszą pracę. Niektóre firmy placą ~1500. Widełki sa naprawdę spore a wszystko zależy od wielkości firmy i posiadanego przez Ciebie doświadczenia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:22 |