![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to że czytam kursy mam tonę książek o PHP i innych językach lecz nie rozróżniam co jest w czym i co najgorsze
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
zły dział...
kurshtml.boo.pl // Temat: linkiKursy_dla_poczatkujacych Ten post edytował Spawnm 15.06.2009, 20:38:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo instalnij sobie dreamweaver'a wersję próbną i wyedytuj w WYSIWYG - nie buduj browaru żeby kufel piwka wypić ...
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo instalnij sobie dreamweaver'a wersję próbną i wyedytuj w WYSIWYG - nie buduj browaru żeby kufel piwka wypić ... leze... co do 1 posta... wydaje mi sie ze kolega nie ma zadnej ksiazki ani nie przeczytal zadnego kursu, lub ma ksiazki i czytal kursy ale od konca.. kazdy kurs zaczyna sie od podstaw, ktore pozwalaja zbudowac wlasnie taka mala prosciutka stronke... pozatym, pytania o kursy zadaje sie google a nie na forum, gdzie takich watkow jest juz masa, a gdzie jest juz chociazby jeden watek poswiecony kursom dla poczatkujacych... i do tego przypiety http://forum.php.pl/index.php?showtopic=12...mp;hl=kurs+html ludzie wykazcie troche inicjatywy... Ten post edytował dem 15.06.2009, 23:12:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
dem czy czytałeś cały mój post ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ta czytałem
![]() sesja zabija myslenie ;o |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lukasinnio w czym Ci mamy pomóc bo nie zabardzo kapuje
![]() ![]() Prosta strona www to np. index.html Kod <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <title>Strona <b>Lukasinnio</b></title> </head> <body> <p>Treść strony www </p> <p> Witaj Świecie nazywam się <b>Lukasinnio </b>a to jest moja pierwsza strona www </p> </body> </html> a w php możesz pisać np. index.php
Masz masę kursów i programów wspomagających programowanie , pozowdzenia . Do dem jak to sesja zabija myślenie ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:48 |