![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wiem, że ten temat był już parę razy, ale nic nie mogę doczepić do mojej sytuacji:( Mam już cały serwis i chcę dodać po prostu moduł filmów. Na zasadzie: Użytkownik wchodzi do działu "dodaj_film" tam jest formularz z opcją, "podaj_ścieżkę" i "opis_filmu". Następnie w dziale "filmy" żeby były wyświetlane miniaturki filmów, a po kliknięciu na miniaturkę, żeby wyświetlał się w nowym oknie film. Prosił bym o podanie jakiegoś rozwiązania, może być link do jakiegoś skryptu który tak robi (proszę tylko o sprawdzone linki). A najlepiej gdzieś, gdzie jest wytłumaczone jak to się robi:) Dzięki z góry!! P.S. Oczywiście w technologii PHP, MySQL i ewentualnie w JS. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Bez ffmpeg na serwerze możesz najwyżej zrobić linkownię do youtube...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to jest? To się wgrywa czy co? Mam serwer na OVH płatny, jest to tam? Bo chciałbym coś takiego, że podaje link do youtuba, film wyświetla się na mojej stronie, ale ciągnięty jest z YouTuba. W tedy mój transfer nie jest wykorzystywany. Zna może ktoś takie rozwiązanie??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz hosting dedykowany to możesz sobie zrobić co chcesz, na zwykłym podejrzewam że nie ma
![]() ffmpeg to program do konwersji plików video pomiędzy różnymi formatami, wybierasz jakość dźwięku ilość kl/sek itd itp -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W YouTube masz coś takiego jak "Umieść" po prawej stronie i tam jest kod jaki powinieneś dodać do swojej strony. Chyba o to Ci chodzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz konto na youtube to możesz ewentualnie skorzystać z tego:
http://www.phpclasses.org/browse/package/3966.html Ale podejrzewam że to Ciebie nie usatysfakcjonuje -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:06 |