![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej. mam taki kod:
chodzi o to, zeby okienko lyteboxa pojawialo sie przy wejsciu na strone. pod ff mi to dziala, natomiast pod ie mam taki kod bledu:
co dziwne, po wywolaniu tej funkcji przez klikniecie linku z onClick="pokaz()", bledow nie ma! tutaj mozecie pobrac spakowany plik http://odsiebie.com/pokaz/3556271---76d9.html prosze, pomozcie, bo to cholernie wazne, musze oddac dzis strone do klienta, a tylko ten drobiazg nie chce mi dzialac! no, pomoze ktos? ktos pomoze? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Powiem to tak: nie dziwię się, że olewają...
Nie dość, że nie szanujesz naszego czasu, to podbijasz temat... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o co Ci chodzi? niby czego ja nie szanuje? niby czemu mam nie podbijac? cholernie mi sie spieszy, bo terminy mnie gonia i musze miec to zrobione na wczoraj. niektorzy nie robia w php dla przyjemnosci, widzisz, to jest np moja praca. wiec pobdijam znowu. ktos ma juz jakis pomysl?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat o co Ci chodzi? niby czego ja nie szanuje? Bo zamiast wrzucić gdzieś działające wrzucasz na hosting, który uniemożliwia odpalenie bezpośrednie. Myślisz, że każdy ma czas, aby otworzyć, przeklikać przez serwis, ściągnąć, rozpakować i jeszcze przejrzeć? Są jeszcze inni na tym forum, którzy się bardziej postarali. Cytat niektorzy nie robia w php dla przyjemnosci, widzisz, to jest np moja praca. Widzisz, Ty otrzymasz wynagrodzenie za pracę, a nikt z nas nie. Skoro to Twoja praca, to powinieneś chyba wiedzieć, jak ją wykonywać, nie? A że źle ustawiłeś sobie deadline'y, to już nie wina użytkowników. I widocznie mam rację, skoro nikt nie zainteresował się tematem; Forumowicze, to nie helpdesk, odrobina szacunku dla siebie nawzajem. Cytat niby czemu mam nie podbijac? Gdyż jest to nie fair wobec pozostałych użytkowników, którzy się bardziej postarali z opisaniem problemów i nie wykorzystują każdego jako kozła ofiarnego. Nikt nie będzie za Ciebie wykonywał Twoich obowiązków. Zamykam. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 07:56 |