![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam taki skrypcik odpowiedzialny za rozwijanie i zwijanie diva. Skrypt dziala tak ze jak nacisne Open to mi sie ladnie rozwinie i jak ponowie to mi sie zwinie. Staram sie dorobic guzik w srodku diva ktory bedzie odpowiedzialny za zwijanie (takie zamknij). Puki co mam tak ze div sie zamknie ale nie ma animacji zwijania. Czy ktos moze mi poradzic jak to zrobic? ![]() -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Daj to gdzieś działające.
I popraw sygnaturkę na regulaminową. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie oto przyklad
http://www.rafalrutyna.co.uk/test.php A co jest zlego w mojej stopce tak na marginesie bo od 2 lat nie bylo z nia problemow? ![]() -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
init zwykle jest używany tylko raz, przy renderowaniu strony. IMHO trzeba użyć showHideContent w linku zamykającym.
Cytat A co jest zlego w mojej stopce tak na marginesie bo od 2 lat nie bylo z nia problemow?? Dopiero teraz widzę jakieś Twoje wypowiedzi, a co do niej: Cytat Podpis może mieć maksymalne rozmiary 700px szerokości i 70px wysokości (5 linii w czcionce domyślnej i rozdzielczości 1024x768). A Twoja ma 120px ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
init zwykle jest używany tylko raz, przy renderowaniu strony. IMHO trzeba użyć showHideContent w linku zamykającym. Zmienilem tak jak sugerowales ale cos nie dziala moze inny pomysl ? THX -------------------- Portfolio
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czemu nie użyjesz: Kod $("#jakiś_div").toggleSlide(); Co do efektu odbijania to musisz ściągnąć sobie jquery.easing.js. Tam są podstawowe efekty tego typu. Użycie jak w każdej metodzie typu animate. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:48 |