![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam plik php w którym znajduje się poniższy kod:
<td class='forumheader3' style='text-align:right'> <select class='select' style='width:100px' name='league_t_points[$league_t_id]'>"; for($i=0;$i<=8;$i++){//8 to liczba oznaczająca ile ma być tych pól wyboru if($i==$league_t_points){ $league_text .= "<option selected=selected value='$league_t_points'>$league_t_points</option>"; } else{ $league_text .= "<option value='$i'>$i</option>"; } }//for $league_text .= "</select> </td> Jest to rozwijana lista z cyframi od 0 do 8. Cyfry te pobierane są z powyższego kodu. Przy wyborze z rozwijanej listy danej cyfry a następnie zatwierdzeniu zmian wybrana cyfra przekazywana jest do tabeli league_t, pola league_t_points w Mysqlu. Potrzebuję modyfikacji powyższego kodu tak aby zamiast cyfr można było tam umieścić 8 wyrazów. Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc w rozwiązaniu problemu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:37 |