![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
![]() ![]() kod mam taki:
niestety wyskakują mi błędy:
ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć co jest źle ? Ten post edytował kacpersky 13.06.2009, 22:08:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Już mamy Ci literówki w kodzie sprawdzać...? O.o
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi głównie o ten błąd:
na 50 znaku nie ma żadnego przecinka, czy źle liczę? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$query="INSERT INTO magazyn(id_kwiat,kolor,ilosc) VALUES($id_kwiat,'$kwiat','$kolor',$ilosc)";
brakuje Ci $query="INSERT INTO magazyn(id_kwiat,kwiat,kolor,ilosc) VALUES($id_kwiat,'$kwiat','$kolor',$ilosc)"; i zobacz czy wszystkie zmienne maja wartosci .. szczegolnie te $id_kwiat i $ilosc -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
O tym, że nie filtrujesz zmiennych nie wspomnę...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
hah ok, dzięki nie zauważyłem ale nadal:
hmm z tego co wyczytałem to filtracja zmiennych jest jakimś tam zabezpieczeniem, tak? Nie potrzebna mi jest ona, gdyż to jest tylko projekt na zaliczenie ![]() mógłby mi ktoś w tym pomóc ? To jest bardzo ważne, proszę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Nie potrzebna mi jest ona, gdyż to jest tylko projekt na zaliczenie Uczysz się jeździć eLką i też w celu zaliczenia kręcisz kierownicą na liczbę obrotów? Tylko że potem po wyjeździe z prawem jazdy daleko tak nie zajedziesz. [; Cytat mógłby mi ktoś w tym pomóc ? To jest bardzo ważne, proszę Każdy przychodzi z czymś ważnym. Sprawdź składnię zapytania wynikowego. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy te zmienne maja wartosci: $id_kwiat,'$kwiat','$kolor',$ilosc
-------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 13:38 |