![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uczę się javascript i mam błąd w kodzie w 9 linice, tylko nie wiem na czym on polega. Może mi go ktoś wyjaśnić?
-------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może byś tak treść błędu podał?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 25.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w Mizilli:
Cytat Błąd: document.getElementByld is not a function Plik źródłowy: file:///C:/.../Pulpit/przyklad.html Wiersz: 9 w IE: Cytat Wiersz: 9
Znak:6 Błąd: Obiekt nie obsługuje tej właściwości lub metody -------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uczę się javascript i mam błąd w kodzie w 9 linice, tylko nie wiem na czym on polega. Może mi go ktoś wyjaśnić?
A może byś tak treść błędu podał? nie dziwne ze nie obsluguje metody Kod getElementByld() bo co to jest ld? pomylileś I z L... swoja droga polecam testowac w FF + firebug, a dopiero potem sprawdzac w IE edit: widze ze podales komunikaty bledu.. nie pomyslales o tym ze masz gotowa odpowiedz od FF? is not a function Ten post edytował dem 13.06.2009, 12:01:35 |
|
|
![]()
|
|
Już wszystko działa. Dzięki za pomoc.
Cytat edit: widze ze podales komunikaty bledu.. nie pomyslales o tym ze masz gotowa odpowiedz od FF? is not a function Kurde, a tu wszystko czarno na białym było... Ten post edytował zimekk 13.06.2009, 12:20:51 -------------------- Trochę historii...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:26 |