![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probowalem tak:
i nic sie nie dodaje. Serwer to lycos :| Docelowo folder ma sie tworzyc o nazwie zawartej w zmiennej $dir, ale jak mi tak nie wychodzi, to nawet nie probuje ze zmienna %-). Ten post edytował starter91php 13.06.2009, 01:02:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jaka jest treść błędu? O ile się wyświetla.
Może na Twoim serwerze jest włączona opcja safemode. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaden blad sie nie wyswietla, wlasnie sprawdzilem phpinfo lycosa...
Safe mode = On. - cos moge z tym fantem zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zmienić hosting?
![]() Jesli szukasz darmowego to polecam -> 000webhost.com -- link referencyjny? nie spamuj. ~erix Przede wszystkim to chciałbym zauważyć, że zaznaczyłem w swojej wiadomości, iż jest to link referencyjny. Jeżeli użytkownik nie będzie chciał w niego kliknąć, wtedy skopiuje adres i wklei do przeglądarki, lub sobie przepisze. Więc swoją wiadomoscią nie wprowadzam nikogo w błąd, za to Ty @erix doskonale to uczyniłeś modyfikując moją wiadomość. Po drugie zachęcam do zapoznania sie z definicją spamu -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam. Mam nadzieję, że i tej wiadomosci nie zmodyfikujesz. Pozdrawiam Ten post edytował flashdev 13.06.2009, 12:09:22 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:17 |