Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wybór laptopa
matixrr

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam! Potrzebny jest mi laptop za maksymalnie 2500zł ale główny problem jaki mam przy wyborze to grafika sciana.gif Przejrzałem już kilkanaście laptopów i czytając recenzje karty graficznej zawsze znajduje gdzieś posty, recenzje, że tak karta nie jest dobra (czyżby jednak za niski próg cenowy worriedsmiley.gif )

Dużo nie gram (głównie tylko Counter-Strike 1.6). Co do filmów to fajnie aby dało się obejrzeć w jakieś przystępnej jakości party.gif Zależmy mi jednak na tym aby przy jednoczesnej pracy z kilkoma programami (np. PS, Flash, FF, GG , WMP, Notepad++, Webserv) komputer się nie wieszał.
Wydaje mi się, że nie jest to czymś nie osiągalnym bo teraz przy 1GHz i 768MB RAMu potrafię robić większość tych rzeczy jednak denerwuje mnie wieszanie/czekanie przy pracowaniu w PS na większych plikach.

Tak jak wspomniałem laptop maks. 2500zł, matryca nie mniej niż 15.4-15.9, RAM<3GB, grafika powinna być dedykowana.

Natrafiłem na taką aukcję: http://allegro.pl/item660690768_acer_7520_...00_windows.html
Podoba mi się cena, matryca, ilość ramu, taktowanie procka, pojemność dysku, numeryczna klawiatura oraz wygląd i marka tylko nie wiem czy procesor AMD w laptopie to dobre rozwiązanie oraz co sądzicie o grafice.

Pozdrawiam i liczę na jakąś pomoc czarodziej.gif

Ten post edytował matixrr 13.06.2009, 00:00:24

--------------------
Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:14