![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Od razu mówię - google i forum przeszukałem. Wysyłam formularz przez POST. Tak wiem - mogę przez GET, ale mam sporo tych pól. Tak więc: 1-szy formularz - podaje się dane. 2-gi formularz - podaje się kod z maila + wysyłają się dane z drugiego formularza (jako hidden) I gdy w drugim formularzu wpiszę źle kod i chcę dać wstecz to pojawia mi się kochany komunikat o wygaśnięciu strony, oczywiście w IE. Jak mogę sobie z tym poradzić? Jeżeli przez GET, to może jest jakaś cwana funkcja co mi jakoś zakoduje wszystkie zmienne, aby adres jakoś estetycznie wyglądał ![]() Dzięki wielkie z góry za pomoc ![]() pozdro ;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat I gdy w drugim formularzu wpiszę źle kod i chcę dać wstecz to pojawia mi się kochany komunikat Zrób tak, aby formularz i skrypt obsługujący były tym samym plikiem; nie będzie trzeba używać wstecz. [; -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, myślałem o tym jednak to nie jest mój skrypt - przerabiam istniejący już CMS.
Dlatego też myślałem, że tutaj coś się wymyśli mniej czasochłonnego niż głębsze grzebanie w kodzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dzięki wielkie, pomogło!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:17 |