![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W jaki sposób i czy jest wogóle możliwe zakładanie kont FTP używając to tego PHP ? Z góry dzięki za pomoc Ten post edytował admix 12.06.2009, 16:56:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jest możliwe:
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz miec serwer FTP zainstalowany, ,wtedy mozesz myslec o zakladaniu do niego kont.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Musisz miec serwer FTP zainstalowany, ,wtedy mozesz myslec o zakladaniu do niego kont. Mam serwer dedykowany więc moge zainstalować na nim co będzie konieczne - ale w jaki sposób mogę zakładać konta FTP używając PHP ? Załóżmy więc że mam już ten serwer FTP zainstalowany - co teraz muszę zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Czytałeś, co napisałem? Chyba nie...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
@erix - szukam konkretnego przykładu jak rozwiązać ten problem - a gdzie pytam wszyscy tylko mówią co musze mieć lub że nie jest to możliwe - jeśli więc mówisz że zależy od demona i jego konfiguracji - możesz podać na przykładzie dowolnego demona jak i co mam skonfigurować żeby mi to działało ?
Ten post edytował admix 12.06.2009, 23:03:17 |
|
|
![]()
|
|
Cytat możesz podać na przykładzie dowolnego demona jak i co mam skonfigurować żeby mi to działało ? Nie podam konkretnie, pogłowisz się. Poszukasz w google odpowiednich terminów.
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Pomóc != podesłać gotowca.
|
|
![]()
|
|
Ja nie szukam gotowca tylko przykładu jak się za to zabrać. Zresztą @erix mówiłeś że wszystko zależy od konkretnego demona i jego konfiguracji więc żeby mi ktoś napisał gotowca musiałbym tu podać swoją konfigurację
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak bardzo jesteś zaawansowany w programowaniu, ale takie rzeczy można zrobić tak:
![]() Pozdrawiam @admix Nie ma problemu. ![]() Ten post edytował Louner 14.06.2009, 14:57:05 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Zresztą @erix mówiłeś że wszystko zależy od konkretnego demona i jego konfiguracji więc żeby mi ktoś napisał gotowca musiałbym tu podać swoją konfigurację Gdybyś wyguglał chociaż JEDEN z tych terminów, które wymieniłem, to mielibyśmy o czym rozmawiać... A Tobie się nie chce nawet palców ruszyć. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
@Louner dzięki - poszłem tym tropem i znalazłem plik w którym przechowywane są dane użytkowników FTP który edytuje używając PHP więc nawet demon nie potrzebny
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:33 |