![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem, z pewną stroną. Gdy tam gdzie jest treść, treści jest za mało, to kontakt wskakuje, pod tą treść. Przykład: -> link Rozwiązaniem jest dodanie <br>, jako treść. -> link (pod tym szlaczkiem są <br>) Ale wtedy brzydko to wygląda. Chciałbym, aby menu było pod sobą, a nie pod czymś innym. Tak jak tutaj: -> link Niestety nie wiem jak to zrobić. Próbowałem dać clear: both, ale wtedy tekst był na dole. Pozycjonowanie, realative, czy absolute również nic nie pomagało. Proszę o pomoc! PS: nie przejmujcie się stroną i jej wyglądem. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Dzielisz twoje #page na 2 kolumny: lewa i prawą , za pomocą divów.
z twoich .sidebar usuwasz float: left; W #lewa wrzucasz stwoje .sidebary Ten post edytował wookieb 12.06.2009, 12:01:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem dlaczego używasz tyle list <ul>... lepiej robić tak jak napisał wookieb, ewentualnie dodaj temu divowi "kontakt" odpowiedniego clear
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak pisze wookieb, wstaw dodatkowego diva, w którego wsadzisz lewe menu (menu głowne, pamiątki sakralne, bizuteria, kontakt). Nadaj mu float left i margines jaki ci odpowiada. Możesz też ustawić min-height dla diva z treścią, ale to rozwiązanie nie będzie najlepszym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No działa! Dziekuję!
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:42 |