![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, już 3 dni męczę się z takim prostym kodem i nie mam pojęcia co jest nie tak.
Za pierwszym razem dodaje mi wszystkie kody z pliku i jest ok. Gdy próbuję dodać kody drugi raz, też wszystko działa i zlicza powtórzenia. Problem się pojawia, gdy usunę jakiś kod w bazie i będę chciał dodać kody jeszcze raz. Teoretycznie powinno dodać mi tylko jeden kod. Wtedy wyglądało by to tak, że dodano jeden kod, a reszta się powtarza. Mi jednak działa to tak, że gdy natrafi na kod, którego nie ma w bazie dodaje go, ale później dodaje już wszystkie kody. Nie mam pojęcia co jest nie tak. Proszę o pomoc. Ten post edytował kartun11 11.06.2009, 21:04:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 30 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dodać w tym if'ie
if($isindb === FALSE){} na końcu $isindb = TRUE; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma sensu wykonywać n zapytań dodających kod do tabeli.
Zrób tak:
Ten post edytował Crozin 11.06.2009, 19:53:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dodać w tym if'ie if($isindb === FALSE){} na końcu $isindb = TRUE; Nie pomogło. A co do tego innego sposobu, to pewnie jest bardziej wydajny, ale jak dla mnie bardziej skomplikowany. Skrypt będę odpalał może raz na miesiąc, więc nie potrzebuje wydajności. Mam już napisane to w trochę inny sposób, ale chodzi mi bardziej o to, dlaczego mój kod nie działa tak jak chcę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:14 |