![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś używał w swojej aplikacji pluginu JCrop do obcinania obrazków. Próbuję to u siebie odpalić ale wywala mi czarny obrazek po wcisnięciu CROP IMAGE. Może ktoś już przez to przechodził i może pomóc? Pozdrawiam, Darek Chodzi mi o ten plugin: JCROP Próbuję użyć tego narzędzia bo chciałbym umozliwić użytkownikom serwisu obcinanie obrazków do kształtu kwadratu z jednoczesną możlwościa wyboru obszaru wgranego zdjęcia który ma być wycięty. Kształt kwadratu jest potrzebny żeby nagłówki wszystkich zdjęć miały identyczny kształ i rozmiaty. Chyba że ktoś zna sposób jak zrobić to bez użycia JavaScript.... no ale wtedy użytkownik nie będzie miał możliwości wyboru obszaru a to gorzej.... Znalazłem tutoriala gdyby ktoś potrzebował: JCROP implementation Pozdrawiam, Darek Ten post edytował piekloniebo 11.06.2009, 12:09:28 -------------------- galeria artystów piekloniebo.pl - kolczyki, klipsy, bransoletki, prezenty
zapraszam Darek Dawicki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:49 |