![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z napisanie skryptu mianowicie, chciałbym napisać skrypt który poprzez przesłanie postem zmieni swoją postać np :
Kod www.strona.pl/do_zmiany/reszta/ciag_dalszy na coś w tym stylu Kod www.strona.pl/zmieniona_czesc/reszta/ciag_dalszy Jak widać chciałbym aby skrypt zmieniał środek linka na wartość która bedzie przypisana w zmiennej. Część w linku "reszta" jest generowana ![]() Zależy mi aby ktoś naprowadził mnie, na dobry trop, nie chce gotowca z jasne przyczyny(checi nauki:)). Z góry wielkie dzięki za pomoc, jeśli coś bedzie nie zrozumiałe proszę pisać. Pozdrawiam Memfis Ten post edytował memfis 10.06.2009, 22:53:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
explore" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + $_SERVER + implode" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (+ ew. array_slice" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual).
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 7 Dołączył: 21.11.2004 Skąd: Kraków / Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
explore" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + $_SERVER + implode" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual + header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual (+ ew. array_slice" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual). Oczywiście chodziło o explode" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... racja? ![]() -------------------- Każda dobrze napisana rzecz wciąga pod wode i zapiera dech...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:01 |