![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem o co ci chodzi ja tylko chce się dowiedzieć dlaczego mi ten błąd wyskakuje... Tam napisałem co wpisałem w skrypcie i chce się dowiedzieć czy w każdym miejscu wpisałem poprawną rzecz jeśli gdzieś ma być coś innego proszę mi powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Używaj IDE ze sprawdzaniem składni.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
@Up czy to jest program który sprawdza błędy bo na google wyskakuje mi "Sprawdzanie podlaczen IDE spod programu" I nie wiem czy to to.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 9 Dołączył: 12.03.2007 Skąd: kraków/tarnobrzeg/baranów/suchorzów Ostrzeżenie: (0%)
|
W tym skrypcie musisz podmienić tylko swoimi wartościami następujące miejsca : nazwa_serwera nazwa_uzytkownika haslo_uzytkownika Magiczne słowo które musisz sobie zapamiętać to resource (w przykładowym skrypcie to zmienna $identyfikator_strumienia)(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) W przypadku łączenia się z różnego typu danymi zazwyczaj otrzymujesz z funkcji służącej do nawiązania połączenia "identyfikator zasobu" na którym wykonujesz jakieś operacja (pobierania/wysyłanie danych/lub coś tam jeszcze ...). Taki zasób najlepiej zamknąć na samym końcu skryptu po to aby się coś nie nasyfiło potem (wyczerpane połączenia bądź cokolwiek). |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 2.01.2026 - 19:22 |