![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
NIe mogę poradzić sobie z TinyMCE. Otóż gdy chce np wstawić zdjęcie, podejrzeć kod HTML itp po pojawiuniu się dodatkowego okna nic się w nim nie pojawia. Okno jest białe bez treści ![]() FireBug pokazuje: Kod Components is not defined var tinymce={majorVersion:"3",minorVersi...hanged();return true}return false})})(); Nie udzielono uprawnien do odczytania wlasciwosci Window.tinymce var tinymce=null,tinyMCEPopup,tinyMCE;ti...inyMCEPopup.init();tinyMCEPopup._wait(); tinyMCEPopup.editor is undefined [url=""]form_utils.js()[/url]()form_utils.js (wiersz 10)[img]chrome://firebug/content/blank.gif[/img]var themeBaseURL = tinyMCEPopup.editor.b...mes/' + tinyMCEPopup.getParam("theme")); this.params is undefined var tinymce=null,tinyMCEPopup,tinyMCE;ti...inyMCEPopup.init();tinyMCEPopup._wait(); Co jest nie tak z tym TinyMCE. Jakiś czas temu także chciałem użyć ten edytor jednak miałem ten sam problem :/ Co uniemożliwia jego używanie :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A wgrałeś wszystkie pliki z paczki? Który Firefox?
Na innym kompie z tą samą przeglądarką jest to samo? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozpakowałem wszystko i wgrałem na serwer. Sprawdzam w każdej przeglądarce i jest to samo.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Najnowsza wersja? Wszystko powinno być w porządku - spróbuj na innym systemie/komputerze/VM.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 7 Dołączył: 21.11.2004 Skąd: Kraków / Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod. Interesuje mnie zwlaszcza deklaracja ścieżek do plikow *.js oraz konfiguracja samego TinyMCE
-------------------- Każda dobrze napisana rzecz wciąga pod wode i zapiera dech...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio miałem podobne kłopoty z TinyMCE, nie wiem o co dokładnie może chodzić, ale kiedy usunąłem część załączonych pluginów, pomogło; może spróbuj wyrzucić wszystkie pluginy i sprawdzić, czy wtedy zadziała. Jeśli tak, to po prostu dodawaj je po kolei i sprawdzaj rezultat.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem identyczny problem, po wgraniu na sever problem znikną czyli był tylko na localu.
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałem podobny problem,
powiedz mi jak masz wpisaną zmienną document.domain ? ustaw sobie w skrypcie, który uruchamia tinyMCE wpis na początku var document.doman = 'domena'; u mnie pomogło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 21:29 |