![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość zrobić popup, który co określoną ilość czasu będzie zmieniał swoją zawartość np. przez pierwszą minute wyświetla stronę www.aa.pl a potem www.bb.pl. Nie chodzi mi o to, żeby w to kod popup'a zmieniał wyświetlaną stronę, ale żeby to strona macierzysta zmieniała popup'a. Jest taka możliwość?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No skoro popup, to przecież HTML/JS/etc...
Nie rozumiem sensu pytania. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix
Ja to rozumiem tak: Ma stronę główną - z niej otwiera popup, np. najedzie myszką na obrazek i w popup strona się zmieni. @topic Jak otwierasz nowe okno to przypisz do zmiennej. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A fakt; window.open zwraca uchwyt. ;]
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A moglibyście dać jakiś przykładowy kod, bo mój wygląda mniejwięcej tak, że mam 2 buttony. Jak nacisnę pierwszy to otwiera się popup ze stroną www.1.pl natomiast jak nacisnę drugi button to otwiera się strona www.2.pl. Problem pojawia się gdy nacisnę button 1 a potem button 2. Chciałbym, żeby strona bezpośrednio się zmieniła po naciśnięciu drugi raz buttona. Tak jednak nie jest. Muszę zamknąć okno, które pojawiło się po naciśnięciu pierwszego buttona a dopiero potem wcisnąć drugi button. Jak zrobić, żeby można było zmieniać zawartość popup bez konieczności zamykania go przy zmienianiu zawierającej przez niego strony?
|
|
|
![]()
|
|
pseudokod
Kod var uchwyt = wybijSzybe();
uchwyt.location = 'asdasdasd.html'; -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Nie za bardzo wiem jak to połączyć z moim kodem. Jeżeli nie chce wam się pisać całego kodu, możecie mi powiedzieć o czym powinienem poczytać, żeby to połączyć i żeby działało?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisał Ci...
Kod // tworzysz uchwyt do okienka var handle = window.open('forum.php.pl', 'Najlepsze forum php'); // teraz aby zmienić zawartość okna robisz handle.location = 'wortal.php.pl'; To takie trudne? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 22:33 |