![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skocz.org to prosty system skracania adresów www, jego główne cechy to:
Nie ukrywam, że jest to moje pierwsze dzieło, które w pełni ujrzało światło dzienne, dlatego jestem otwarty na wszelkie uwagi, zdaję sobie sprawę, że tego typu systemów w internecie jest na pęczki, jednak chciałem zobaczyć jak wygląda prowadzenie takiego systemu od strony praktycznej. Szablon nie jest mojego autorstwa, co widać w stopce, jednak dokonałem pewnych modyfikacji. -------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Brak klikalnego linku.
Poza tym nihil novi sub sole - zero innowacyjności moim zdaniem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Cytat Adres strony http://skocz.org/ został zamieniony na: http://skocz.org/oynd1 Poprzednia długość: 17; Obecna długość: 26 znaki/ów. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak klikalnego linku. Poprawione Poza tym nihil novi sub sole - zero innowacyjności moim zdaniem. Niestety tutaj masz racje, jednak tego typu system wg. mnie powinien być jak najbardziej prosty i przejrzysty, co niestety nie pomoże w wybiciu się z pośród podobnych systemów. @phpion - poprawione Ten post edytował darektbg 8.06.2009, 20:54:02 -------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
szukajka niedopracowana , wszystko wielkie ... wsadit win
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wybrany przez Ciebie skr�t ju? istnieje A powinno dodawać cyferki, czy cuś. @edit Przydałoby się jeszcze zmienić kolor reklam na pasujący do strony i w opisie zmienć example na coś po polsku np. "przykład" albo "twój-przykład". I jakieś dokladniejsze statystyki w przyszłości! Ten post edytował Shadowsword 9.06.2009, 12:23:49 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 17:49 |