![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje zapytanie nie chce zwracać rezultatu. Reszta kodu działa i następuje połączenie z bazą tylko tablica która chce wyświetlić nic nie pokazuje. Liczba znalezionych pozycji również działa.
Poniżej zamieszam kod i screen:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chyba mala pomylka po ci ci ta zmienna $i skoro z nia nic nie robisz i do tego masz 2x mysql_fetch_row() i do tego do danych uzywasz index'ow z mysql_fetch_assoc/array wiec jak to zmienisz bedzie hulac. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba mala pomylka po ci ci ta zmienna $i skoro z nia nic nie robisz i do tego masz 2x mysql_fetch_row() i do tego do danych uzywasz index'ow z mysql_fetch_assoc/array wiec jak to zmienisz bedzie hulac. Zmienna $i usunałem rzeczywiście do niczego nie była przydatna. Trochę chaotycznie napisałes i nie wiem gdzie uzyć array-ów czy może row'y zamienic na nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To:
Kod while ($wiersz = mysql_fetch_row($wynik)) { $wiersz = mysql_fetch_row($wynik); Zamien na :
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
dzięki wielkie już ogarnąłem a co chodziło! Łap pomógł a temat do zamknięcia bo wszystko hula! 8)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:36 |