![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tabele i chcialbym aby byla wyswietlana na srodku strony
Kod <?php
$connection = @mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('Brak połączenia z serwerem MySQL.<br/>Błąd: '.mysql_error()); $db = @mysql_select_db('pizzeria', $connection) or die('Nie mogę połączyć się z bazą danych<br />Błąd: '.mysql_error()); $result = mysql_query('select * from pizza'); print '<table border=1 >'; while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) { print '<tr><td>'; echo $row["rodzaje"]; echo "-"; echo $row["skladniki"]; echo"-"; echo $row["cena"]; print '<tr><td>'; } print '</table>'; mysql_free_result($result); mysql_close($connection); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
print '<table border=1 align=center>';
tylko co pozycja elementów html ma do php ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkujący więc mam sporo problemów, amusze skonczyc stronę na zaliczenie do szkoły.
Chodzi mi o to ze z bazy pobieram trzy elementy i chcialbym aby byly one rowno rozmieszczone w tabeli rodzaje | skladniki | cena, a na razie wychodzi mi jedynie rodzaje-skadniki-cena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ps. Wybierasz szkołę informatyczną i nie znasz podstaw html'a? Powodzenia ![]() Ten post edytował Wicepsik 4.06.2009, 16:34:43 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:31 |