![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ciężko mi to nazwać ale chce użyć taki kod przy użyciu Doctrine ale nie działa:
Jednak ten kod już działa:
Generalnie chodzi o to ze nie chce stosować prefixu na sztywno. W każdym projekcie prefix ("Bkk") tabeli będzie inny i nie chcę modyfikować za każdym razem całej strony zmieniając prefixy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A po ci tutaj ten index 0 usun go. To raz a dwa do takich rzeczy uzywaj stalych. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 7 Dołączył: 9.10.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIestety musiałem poradzić trochę inaczej przy pomocy [manial]eval()[/manial]
Trochę mniej estetyczne to jest ale działa ![]() A to co podał marcio niestety nie działa a własnie stałych nie chce używać ponieważ jak podam jeden prefix to potem wq każdej aplikacji będę musiał edytować kod i zmieniać prefixy. A chce aby ten prefix był zmieniany tylko w jednym miejscu ![]() Ten post edytował Sajrox 16.06.2009, 10:36:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Trochę mniej estetyczne to jest ale działa ...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:16 |