![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 3 Dołączył: 26.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem, przeszukałem google, ten portal ale nie znalazłem rozwiązania błędu w uploadzie.
Używam vertigo serv, kiedy całą stronę, wraz z uploadowaniem pliku wrzuciłem na server nazwa.pl to działało. Na localhoscie używając vertigo nie działa... Błąd wyglada następująco: Warning: move_uploaded_file(C:\Program Files\VertrigoServ\www azwa_dziala\images\avatars\gk.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Invalid argument in C:\Program Files\VertrigoServ\www\nazwa_dziala\moduly\show_user.php on line 15 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\Documents and Settings\Grzesiek\Ustawienia lokalne\temp\php9B4.tmp' to 'C:\Program Files\VertrigoServ\www azwa_dziala\images\avatars\gk.jpg' in C:\Program Files\VertrigoServ\www\nazwa_dziala\moduly\show_user.php on line 15 Plik: gk.jpg o rozmiarze 11239 bajtów został przesłany na serwer! Kod po otrzymaniu pliku z formularza:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 18:15 |