![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy da się jakoś za pomocą PHP pobrac częśc jakiejś strony? Potrzebuje skopiowac tabele ligi okregowej pilki noznej z [zmoderowano] Czy jest jakas inna opcja niz fsockopen? Prosze o jakies rady, gdzie szukac informacji na ten temat, pod jakimi haslami ![]() ![]() -------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Cytat Wszelkie kopiowanie, zmienianie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek postaci zamieszczonych w niniejszym serwisie materiałów oraz fotografii jest zabronione i podlega karze zgodnie z Ustawą o Prawie Autorskim. Materiały te mogą być wykorzystywane, jeśli zostanie podane ich źródło : Piłka nożna w regionie częstochowskim - www.astar.czest.pl To ci wystarczy? // DOWN. Skoro znajomy to niech ci udostepni dane w inny sposób. A temat został zgłoszony do redakcji serwisu. Potrzebuje skopiowac tabele ligi okregowej pilki noznej z [zmoderowano]
Ten post edytował batman 2.06.2009, 07:42:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 355 Pomógł: 50 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja znam czlowieka ktory prowadzi ten serwis i mam jego zgode, chodzi tylko o sposob w jaki to zrobic....
-------------------- przetwornik yt na czasie :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat ale ja znam czlowieka ktory prowadzi ten serwis i mam jego zgode, chodzi tylko o sposob w jaki to zrobic.... A ja mam w domu słonia na złotym łańcuchu.Jeśli go znasz, to zgłoś zgłoś się do niego z prośbą o udostępnienie tych danych. Podpis pod stroną wyraźnie mówi o zakazie kopiowania danych z serwisu. Temat zamykam, a linki usuwam. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:14 |