![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawa jest prosta.
Chciałbym wiedzieć co (i czy da się) trzeba wpisać, aby if przybrał wartość if(kliknięto przycisk sprawdź) Chodzi tu o to, ze napisałem skrypt, który sprawdza najpierw, czy podano prawidłową odpowiedź:
Potem napisałem skrypt, który podlicz punkty i wszystko jest ok, tylko chciałbym, żeby info o zdobytych punktach nie pojawiała się zanim zostanie udzielona odpowiedź na pytania (tj, kliknięty przycisk "Sprawdź") I właśnie tutaj pojawia się problem. Nie wiem co zrobić, żeby funkcja to co mam w "if'ie" było wywoływane po kliknięciu tego przycisku Mam juz przygotowany skrypt, tylko tego elementu mi brakuje ![]()
Wiem, ze to prymitywny problem, i pewnie każdy kto chociaż trochę się w to bawi wie jak to zrobić, ale jest to mój 2, czy 3 skrypt w życiu ![]() Ten post edytował Drav 31.05.2009, 23:41:45 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 10 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Bishop Auckland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 18:45 |