![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym pobrać dla swojej www listę samochodów z innego serwisu. Próbowałem tak
ale nie wyświetla mi kompletnie nic. Chciałbym te wszystkie samochody umieścić w swojej tabeli na stronie, jeden pod drugim wg mojego stylu css i pobrać wszystkie informacje o nich - czyt. zdjęcia, dane i także dane po wyborze samochodu Bardzo mi zależy na jak największą pomoc też jak mam analizować pobrane dane i umieścić je u siebie, bo pierwszy raz używam tego typu funkcji. Ten post edytował nitroo 31.05.2009, 08:19:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Http://php.net/file_get_contents masz literowke poza tym na podanej stronie pisze jakie musisz mieć ustawienie php i włącz pełne raportowanie błędów. Http://php.net/error_reporting
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, zmieniłem serwer i teraz działa. Proszę teraz o pomoc w analizie pobranych danych, żeby u siebie wyświetlić listę samochodów, ich zdjęcia itp.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Fajnie gdybys się nauczył wyrazem regularnych. Przyda ci się. Tylko spróbuj się nauczyć a nie odpisuj że nie umiesz i "pomóżcie"
|
|
|
![]()
|
|
Mam problem. Jak rozwiązać to, że na tej stronie jest zrobione stronicowanie? Ja chciałbym, żeby u mnie wyświetliło wszystkie samochody, a nie tylko z pierwszej strony..
|
|
|
![]()
|
|
Wiec pobierasz kazda strone i parsujesz. Najlepiej pobrac raz na jakis czas i zapisac sobie w bazie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:48 |