![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. przeglądam forum i widzę ze wiele osób używa słowa typu 'skorzystaj z manuala' jestem początkujący, jeśli chodzi o programowanie i inne sprawy tego typu.
Jeśli mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym 'manual' to będę wdzięczny. Pozdrawiam Tomey |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygląda na to, że jesteś również początkujący jeżeli chodzi o korzystanie z wyszukiwarek.
dlatego od początku: jeżeli nie znasz pojęcia jakiegoś słowa wpisz je w wyszukiwarce wraz z frazą do której się odnosi. konkretnie: jeżeli na forum dotyczącym PHP, jest rada żeby skorzystać z 'manual' to wpisz w wyszukiwarce 'php manual' a na pewno będą wskazane linki. wiele osób pisząc 'skorzystaj z manuala' ma na myśli dokumentację php: http://www.php.net/docs.php tam jest formularz do wpisania szukanej frazy. np nie wiesz jak się używa i do czego służy funkcja filesize wpisujesz tam nazwę tej funkcji i w wyniku otrzymujesz opis oraz przykłady zastosowania. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, jeśli sprawiłem problem na forum to przepraszam
![]() Temat można zamknąć pss: następnym razem skorzystam z tych opcji thx. Pozdrawiam Tomey |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 16:40 |